Your browser don't supports or have disabled Javascript and page may not look as it should

‘”Executive Search is

de meest complexe,

gesofisticeerde, intellectueel stimulerende

en multi-step Sales & Consulting job

die er bestaat”

Jump into the water

 

JumpInto

 

Batenborch is anders

Om het verschil te maken moet je uniek zijn. Precies daarom doen wij dingen anders. Een carrière bij Batenborch laat zich niet vergelijken met een loopbaan bij een ander Executive Search bedrijf.  Wat onze bedrijfscultuur typeert is creativiteit, een unieke mix van mensen, passie, ondernemerschap en resultaten.

People

 

Wat wij in onze mensen zoeken is intelligentie, gedrevenheid, vertrouwen en team spirit.  Samen creëren we een energieke en down-to-earth werksfeer en bovenal : FUN. Dankzij deze ingrediënten groeien onze mensen als individu en bouwen ze lange termijn relaties op met collega’s en klanten.

Passie

 

No passion, no party.  Batenborchers delen een passie voor wat ze doen.  Ze zijn gedreven om te slagen, als individu, maar ook voor de klant, de kandidaat en het team. Passie is cruciaal en maakt dat jij je onderscheidt.

Resultaten

 

Iedereen beweert resultaten neer te zetten. De onze zijn echter anders . Ze onderscheiden zich door hun directe impact op wat er écht toe doet : vooruitgang en competitief voordeel.  Alleen meetbare resultaten maken van jou een échte leider en maken onze klanten zelfs nog succesvollere bedrijven.

Ondernemerschap

 

Status Quo is niet aan ons besteed, wij generen groei, we verleggen grenzen en  maken van het verbazende het uitmuntende. We beschouwen elke uitdaging als een kans en belonen gelijkgestemde collega’s. Daarom willen mensen ons vervoegen.  We helpen professionals hun carrière uit te bouwen.  Wij zijn de matchmaker tussen uw competenties en sommige van de beste bedrijven in de wereld.  Onze assets : een diepgaande kennis van onze klanten hun business en cultuur, maar ook van uw ambities, verwachtingen en ervaring.

Scroll back

CloseYour browser is outdated and does not support many of the modern features of this website,
please click here to update it.