Your browser don't supports or have disabled Javascript and page may not look as it should

‘Executive Search

is de meest complexe, geraffineerde,

intellectueel stimulerende

en multi-step 

Sales & Consulting job ’

– Steve Finkel

 

Ontdek onze visie en waarden.

Gegroeid vanuit een rijk verleden, is Batenborch op weg om een belangrijke Europese organisatie te worden, wijd en zijd erkend als topspeler in het rekruteren van Sales, Marketing & Digitale professionals. Wij hanteren de hoogste waarden rond ethica, professionalisme en respect.

 

Wij streven naar duurzame groei binnen een kader dat mensen op de eerste plaats zet. We waarderen de bijdrage van elk individu en streven naar evenwicht op alle niveau’s. We stimuleren alle leden van ons netwerk om hun volledige potentieel uit te bouwen, en we belonen enthousiasme met steun en vertrouwen.

 

We zijn een pragmatisch bedrijf, een sterk merk, met gezond management en de wens om te blijven groeien.

 
Kandidaatgericht
Wij zijn er rotsvast van overtuigd dat de sleutel tot ons succes de kwaliteit is van onze relatie  met onze kandidaten, en onze knowhow om hen in contact te brengen met de juiste bedrijven.
Resultaatgericht
Wij starten met het einddoel voor ogen, totdat onze taak is afgerond.
Passie voor winnen
Wij geloven in mensen met de drang tot slagen, in vechters met een uithoudingsvermogen om meer van zichzelf te vergen dan van anderen.
Integriteit
Een kans op zakendoen is waardeloos wanneer iemands integriteit op het spel wordt gezet. Het ethische aspect komt altijd eerst: eerlijkheid, discretie, openheid, objectiviteit en gewoon hard werken.
Persoonlijke groei
Batenborch’s bestaansreden is het creëren van kansen voor opmerkelijke personen. Wij stimuleren mensen met pit om hun dromen vorm te geven.
Teamwerk
Als individu kan je veel bereiken, maar enkel interactie levert vuurwerk op. Onze teams gooien dagelijks tientallen jaren kennis en ervaring in de strijd en garanderen op die manier de ontwikkeling van kandidaten en klanten.
Scroll back

CloseYour browser is outdated and does not support many of the modern features of this website,
please click here to update it.