Your browser don't supports or have disabled Javascript and page may not look as it should

Onze passie voor 

Sales, Marketing & Digital

maakt het verschil. 

Dankzij deze focus 

helpen wij uw 

doel te bereiken.

 

Sales & Marketing is onze passie, net daardoor bereiken wij, samen, het onbereikbare.  Wij leggen ons volledig toe op uw doel.

 

“We fish your perfect match out of the ocean of talent or help you catch the perfect career wave.”

Voor daadwerkelijke resultaten werken wij per sector
 Wij delen de markt op in 5 kernsectoren : Consumer Goods, Healthcare, Industry, Services en ICT.

Elk van deze sectoren heeft zijn specifieke behoeften die wij doorgronden. Dankzij onze sectorkennis halen wij het maximum uit uw ervaring. Of wij oriënteren uw carrière naar een andere sector voor een betere fit.

Lange termijn relaties bouwen op basis van vertrouwen
Wij investeren veel van onze tijd in het doorgronden van deze mensen die hun sporen verdiend hebben in Sales & Marketing. Wij streven ernaar om hun vertrouwen te winnen en lange termijn relaties op te bouwen.

Batenborch zal u pas een opportuniteit voorstellen als deze écht een meerwaarde voor u kan betekenen.  Wij kennen de waarde van uw potentieel en staan u met raad en daad bij om er het maximum uit te halen.

De drijfveren doorgronden van elk bedrijf
Onze klantportfolio is bijzonder divers.

Bedrijfsleiders die ons een opdracht toevertrouwen stellen de kwaliteit van ons netwerk op prijs.  Ook onze inleving in de bedrijfscultuur en persoonlijke werkomgeving waarin u zal terechtkomen weten ze te waarderen, net als onze suggesties voor uw integratie.

Meer mogelijkheden dankzij ons internationale aanpak
Bedrijven zijn wereldwijd actief. De uitbreiding van ons internationaal aanbod weerspiegelt ons objectief om de veranderende behoeften van onze klanten te beantwoorden.  Onze verschillende locaties in Europa bieden ons een ruime blik op de beste Sales & Marketing professionals in de internationale  strijd om talent.
Scroll back

CloseYour browser is outdated and does not support many of the modern features of this website,
please click here to update it.