Your browser don't supports or have disabled Javascript and page may not look as it should

Echte hoogvliegers zijn zeldzaam.

Bent u gepassioneerd,

wilt u het verschil maken?

Dan helpen wij u er

één te worden.

Jump into the water

 

JumpInto

 

Uw achtergrond

 

 

Is niet het belangrijkste. Onze toekomst samen wel. Het hoofdingrediënt dat wij zoeken in een potentiële Batenborcher is passie voor Sales & Marketing. Kan je daarnaast ook nog een grondige opleiding en gerichte ervaring voorleggen, dan ben je zeker al halfweg  Om écht te slagen moet je daarnaast ook uitmunten in analytisch denken en een sterke drive hebben om resultaten neer te zetten.

 

Wij zijn dé kweekvijver voor top consultants. Ons ontwikkelingspad is gebaseerd op een model waarbij ervaren collega’s jonge mensen inspireren.  Team spirit, wederzijds begrip en een steile groeicurve zijn de vruchten van onze aanpak.  Ongeacht je achtergrond, wij engageren ons om je te helpen je toppotentieel te bereiken.

 

Carrière

 

Batenborch staat voor flexibiliteit.  Binnen onze bedrijfscultuur volgt u uw passies en geeft u uw eigen carrière vorm. Onze filosofie steunt op continue opleiding, mentoring en feedback.  Je leert, coacht, inspireert, verlegt je grenzen om duurzame resultaten  neer te zetten voor onze klanten en je bouwt je eigen portfolio op.

 

 

Training

 

Bij Batenborch leert men door te doen.  Maar : doen vergt coaching ! We gooien onze collega’s niet onvoorbereid in het diepe. We zweren bij de kracht en inspiratie van mentorship, waarbij onze seniors hun ervaring delen met juniors.  Een nieuwe consultant mag zich verwachten aan vijf tot acht weken intensieve opleiding gedurende de eerste twee jaren. Leren begint vanaf dag één en wordt gradueel opgedreven  in functie van tussentijdse assessments. Elke consultant krijgt een uitgebreide interview- en technologie- training, waarbij alle aspecten van het vak aan bod komen.  In totaal geven we 38 modulaire workshops van één tot twee dagen.  De mogelijkheden zijn legio; je enthousiasme en persoonlijke ambities bepalen de grenzen van wat mogelijk is.

Scroll back

CloseYour browser is outdated and does not support many of the modern features of this website,
please click here to update it.